Jön a WRC Generations, az eddigi legzöldebb ralis játék

|

Hibrid meghajtású verdákkal búcsúzik a Nacon és a KT Racing a WRC licenctől.

Igazán különleges az idei rali-világbajnokság, hiszen egyrészt már az 50., jubileumi szezonról beszélünk, másfelől pedig a monte-carlói rajttal januárban kezdetét vette a versenysorozat következő korszaka, amelyben már a hibridek játsszák a főszerepet. A jogokkal pillanatnyilag rendelkező Nacon némileg előrerohant, mert már tavaly megünnepelte a kerek évfordulót, most viszont a generációváltást helyezi előtérbe. Ezt tükrözi 2022-es hivatalos ralijáték címe is.

A WR Generations, a KT Racing (az egykori Kylotonn) fejlesztésében érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint Series S-re. Megjelenési dátumként október 13-át tűzték ki.

A WRC csapatait új stratégiák kigondolására sarkalló változásokat természetesen a játékmenetben is tetten érhetjük majd, a győzelem érdekében meg kell tanulnunk gazdálkodni az akkumulátor kapacitásával. 22 országban összesen 750 kilométernyi útszakasz vár arra, hogy felszántsuk, a 2022-es szezon 49 csapatának (Rally1, Rally 2 és Junior WRC) valamelyikét erősítve. Nem kevesebb, mint 37 legendás verda volánja mögött foglalhatunk helyet, amelyek viselkedése élethűbb lesz a korábbi részekben tapasztaltnál.

Apropó autentikusság, a fejlesztők alaposan átdolgozták a Svéd rali játékbeli megfelelőjét, hogy az közelebb álljon a valósághoz. Ennek érdekében hat új szakaszt is hozzáadtak az Umea régióból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A KT Racing komoly hangsúlyt fektet a testreszabhatóságra, és azt is lehetővé teszi, hogy megosszuk másokkal a festéseket és matricákat. A legügyesebb felhasználók alkotásait díjazni fogják. Természetesen nem ez lesz a vetélkedés egyetlen formája, a kompetitív hajlamú játékosok az új Leagues játékmódban úgy léphetnek egyre feljebb és feljebb a ranglistán, hogy más, hasonló szinten lévő játékosokat hívnak ki.

Kíváncsiak vagyunk, hogy folytatódik-e a javuló tendencia a WRC Generationsszel, vagy sem, feltehetően a Naconnak és a KT Racingnek sem mindegy, hogyan búcsúzik a licenctől, ami 2023-tól már a Codemasters, és ezáltal az Electronic Arts kezében lesz.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)