Hirdetés

Ezzel az egyszerű trükkel könnyebb lesz kitakarítani az autót

|

Ha már tépted a hajadat az autó porszívózása közben, akkor van egy jó hírünk.

Hirdetés

Sokak számára lehet ismerős a jelenet, amikor a benzinkúton, egy fél kiló aprópénzzel a zsebünkben odalépünk a porszívóhoz, bedobáljuk az érméket - már, amelyiket elfogadja - aztán az illuminált óriáskígyóként viselkedő gégecsövet megfelelően hajtogatva nekieshetünk a munkának.

Igen ám, de hiába az ipari porszívó szívóereje, az autó kárpitjába ragadt sárdarabok, fűszálak és finom porrá dörzsölt elszáradt leveleknek csak a nagyobb darabjait tudjuk eltávolítani, a többi ott marad a mélyedésekben és a kárpit gyűrődéseiben.

Hirdetés

A jó hír, hogy egy döbbenetesen egyszerű trükkel nagyságrendekkel fokozhatjuk a takarítás hatékonyságát.

@lovedetayling Spray fabric cleaner all over the carpet before vacuuming #detailing #cardetailing #satisfying #tips #tipsandtricks ♬ Bad Habit (Sped Up) - Steve Lacy

Ahogy a fenti videón is látható, mindössze egy szobanövények gondozására használt kézi permetezőre és némi vízre lesz szükségünk.

A takarítás előtt enyhény nedvesítsük be a kárpitot. Nem kell, hogy tocsogjon, egy-két spricc már elég vízpermetet terít szét, ahhoz, hogy a rakoncátlan, száraz koszdarabokat egy picit meg tudjuk szelídíteni.

Ha ez megvolt, jöhet a porszívó, és láss csodát, sokkal hatékonyabban ki fogjuk tudni takarítani az autó belsejét!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)