Hirdetés

Elektromos autókkal száguldoznak a legújabb Marvel-film szereplői

|

A Fekete Párduc folytatásában ismét a Lexus lesz a Marvel autós partnere.

Hirdetés

Idén ősszel a Marvel Studios által jegyzett Fekete Párduc franchise és a Lexus ismét egyesítik erőiket:  a Marvel Studios nagyon várt Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! című mozifilmjének - az előzetes megtekinthető laptesónk, a Puliwood oldalán - ugyanis ezúttal is a Lexus lesz a hivatalos autóipari partnere. A film 2022. november 9-én esedékes globális bemutatója (a magyarországi bemutató november 10-én lesz) előtt a Dora Milaje harcosai által használt RZ 450e különleges reklámfilmekben is megjelenik majd.

Az Anthony Leonardi III által rendezett, vizuálisan izgalmas reklámblokk Okoye tábornokot (Danai Gurira alakításában) mutatja be az RZ 450e-ben ülve, amint nemzeti kötelességének teljesítésére készül egy számára ismeretlen szerepben, szónokként. Okoye tábornokhoz csatlakoznak társai, a Dora Milaje tagjai is, majd egy autós üldözésbe keverednek, amely tele van látványos elemekkel, robbanásokkal és vibránium lándzsák tűpontos hajigálásával.

Az RZ 450e nem riad meg Okoye tábornok kalandjától, lehetővé téve a Dora Milaje számára, hogy a precíz One Motion Grip kormányzással, a DIRECT4 összkerékhajtásnak köszönhetően kiegyensúlyozott kezelhetőségével és az első és hátsó e-Axle elektromotorok által biztosított zökkenőmentes, kiváló teljesítménnyel sikeresen szabaduljanak meg az üldözőktől. Az RZ BEV-specifikus üléselrendezésének és a sokoldalú digitális visszapillantó tükörnek köszönhetően pedig Okoye tábornok sofőrje és első utasa számára optimális a körkilátás.

A Lexus márka ereje, eleganciája és jövőképe tökéletesen illeszkedik a Black Panther franchise-hoz. Nem is lehetnénk boldogabbak, hiszen ismét összefoghatunk a Lexusszal, hogy életre keltsünk egy akciódús történetet és a támogató 360 fokos kampányt

- mondta el Mindy Hamilton, a The Walt Disney Company globális partnerségi marketingért felelős alelnöke.

"Izgatottak vagyunk és megtiszteltetés számunkra, hogy folytathatjuk együttműködésünket a Marvel Studios által jegyzett Fekete Párduc franchise-zal. A tisztán elektromos RZ 450e modellünk tökéletesen illeszkedik a Dora Milaje élvonalbeli arzenáljába, olyan vezetési élményt nyújtva, amely intuitív kapcsolatot teremt a felhasználókkal a fejlett technológia és a lenyűgöző teljesítmény révén"

 - tette hozzá Michael Moore, a Lexus globális stratégiai kommunikációért felelős vezérigazgatója.

A Fekete Párduc: Wakanda Légy Áldott! magyarországi bemutatójára október 10-én kerül sor (Fotó: Marvel)
A Fekete Párduc: Wakanda Légy Áldott! magyarországi bemutatójára október 10-én kerül sor (Fotó: Marvel)

A Marvel Studios  Ryan Coogler rendezésében, Kevin Feige és Nate Moore produceri munkájával készült Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! című filmjében Ramonda királynő (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) és a Dora Milaje (köztük Florence Kasumba) harcolnak azért, hogy megvédjék nemzetüket a T'Challa király halála nyomán beavatkozni kívánó világhatalmaktól. Miközben a wakandaiak arra törekednek, hogy új fejezetet nyithassanak az ország történetében, a hősöknek össze kell fogniuk War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) és Everett Ross (Martin Freeman) segítségével, és új utat kell találniuk Wakanda királyságában. A filmben bemutatkozik Tenoch Huerta, mint Namor, egy rejtett tenger alatti nemzet királya, továbbá szerepet kapott még Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena és Alex Livinalli is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)