Hirdetés

Videó: hány elektromos autós töltőre lenne szükség Magyarországon?

|

A Mobiliti Magyarország piacvezető elektro- és gázmobilitási szolgáltatójának ügyvezetőjét kérdeztük az elektromos autózás helyzetéről.

Hirdetés

Az elektromos autók iránti érdeklődés már Magyarországon is lekörözte a plug-in hibrideket, a töltőhálózat is fejlődik, de még van hely a növekedésre. Szerettünk volna belesni a kulisszák mögé, ezért leültünk beszélgetni Balogh Szabolccsal, az MVM Mobiliti egyik ügyvezetőjével, aki azt is elárulta, hogyan érvényesül a játékelmélet az elektromos autók világában.

A szakember azt is elárulta, hogyan fejlesztik majd a hazai töltőhálózatot, amely - szavai szerint - már kompromisszumoktól mentes villanyautózást tesz lehetővé.

(Fotó: Tesla)
(Fotó: Tesla)

(Fotó: Tesla)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)