Hirdetés

A Tesla tomboláján egy igazi Cybertruckot lehet nyerni

|

A részvételhez szükség lesz a Tesla okostelefonos applikációjára.

Hirdetés

Bár első hallásra úgy hangzik, mintha valami internetes piramisjáték lenne, de a hír igaz: a Tesla úgy döntött, hogy tombolán sorsolja ki az egyik első, sorozatgyártásban készült Cybertruck pickupot.

A különleges akciót egy Tesla-tulajdonos szúrta ki a cég okostelefonos applikációjában, amellyel egyébként az autó korlátozottani irányítható is, anélkül, hogy benne ülnénk. Például a garázsba képes önmagától beállni, ehhez az említett appban kell csupán egy gombot megnyomni.

A Cybertruck piaci bevezetése már jó pár éve húzódik (Fotó: Tesla)
A Cybertruck piaci bevezetése már jó pár éve húzódik (Fotó: Tesla)

A Cybertruck-tombola nemrég jelent meg a szoftver egyik felületén, ahogy írják, a nyereményjátékhoz bárki csatlakozhat, a nyertest véletlenszerűen választják majd ki.

Hirdetés

A szerencsés az egyik első, kereskedelmi forgalomba szánt Cybertruck boldog tulajdonosa lehet. A részvételhez nincs szükség rá, hogy valaki lefoglaljon egy Teslát, és fizetni sem kell a részvételért. Sőt, ahogy írják, mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy akármennyiszer jelentkezzen a nyereményjátékba.

Egyetlen aprósággal azonban mégis korlátozzák a résztvevők számát, a tombolajegyhez ugyanis úgynevezett Tesla-creditekre van szükség. Ezek a Tesla hűségprogramjának részei, amelyeket például azért lehet megszerezni, ha valaki ajánlja egy ismerősének a cég autóit. Ha az ajánlásból sikeres vásárlás lesz, az ajánló Tesla-appjában jóváírják a kreditpontokat.

Egy Tesla Model S vagy Model X esetén 3500, míg egy Model 3 vagy egy Model Y esetén 2000 kreditpont jár. A tombolajegyek darabját pedig 500 kreditért lehet megszerezni. Így, bár pénz valóban nem cserél gazdát, picit sántít az az állítás, hogy ingyenesen lehet részt venni a nyereményjátékban.

Kreditpontokat egyébként nem csak ajánlással lehet szerezni, hanem a Tesla webshopjában történő vásárlással is. Nem kell feltétlenül egy komplett autót megvenni, ha valakinél már áll otthon a garázsban egy Tesla, vehet hozzá például napelemes tetőt vagy teslás pólót is.

A Tesla hűségprogramja egyébként kissé akadozva működött az elmúlt években, és bár akadnak komoly sikersztorik - egy Andy Slye nevű felhasználó például két hónap alatt két Tesla Roadstert is be tudott zsebelni, azonban akadt olyan is, akinek az ajánlási kódját a cég egyszerűen törölte. A Tesla 2021-ben fel is számolta a programot, hogy aztán idén újra elindítsák azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)