Hirdetés

Kiderült pár izgalmas részélet az új Tesla Model 3-ról

|

A Model 3 "Ludicrous" állítólag több lesz, mint egy szupergyors változat.

Hirdetés

A Tesla megfizethető modelljeként számontartott szedán első példánya már lassan 7 éve legördült a gyártószalagról. A kedvelt típus 2018 és 2020 között a világ legkelendőbb teljesen elektromos autója volt, így nem csoda, hogy a gyártó azóta többször is újragondolta.

2023 végén jelent meg a Model 3 Highland, ami az új aerodinamikus dizájnnak és a megnövelt hatótávnak köszönhetően szépszámú megrendelést könyvelhetett el az elmúlt hónapokban, hamarosan kap egy újabb "ikertestvért". A Ludicrous fantázianevet viselő új változat elsőként felfedett "szuperképessége" a felturbózott sebesség.

A közelmúltban kiszivárgott hírek szerint azonban ennél több dologban is újat hoz a márka zászlóshajójának legújabb változata. A közösségi média felületeken több részletet is meg lehetett tudni szivárogtatásokból a debütálás előtt álló EV-ről.

Hirdetés

Egy ismert tippadó jóvoltából megjelent felvétel az új autó karosszériájáról és belsejéről is villant egy keveset. Az eddig megjelent fotók után most egy rövid videó mutatja meg, hogy az új kivitelre pályázó leendő autótulajdonosok mire számíthatnak. Egy másik szivárogtató Nic Cruz Patane pedig egy tweetben adta közre a legfontosabb értesüléseit.

Először is, úgy tűnik, hogy az új Tesla Model 3 háromféle vezetési móddal rendelkezik majd: Chill, Sport és Insane. A korábbi pletykák ellenére nincs "Ludicrous" üzemmód, ami felveti a kérdést, hogy az autó hivatalos neve végül ez lesz-e egyáltalán.

Amik még a további újdonságokból érdekes lehetnek, azok az aktív felfüggesztés, a drágább Teslákból már megismert automatikus váltás az előre és hátramenet között valamint néhány apróság. Az új kiadás sportosabb üléseket, szénszálas műszerfalat, csapottabb orrészt és szénszálas spoilert is kapott a képek tanúsága szerint.

Az új kivitelezésű Model 3 áráról egyelőre még nincs konkrét információ, de ha nem szállnak nagyon el az alapmodellhez képest, valószínűleg sikere lesz az elektromos autók piacán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)