Hirdetés

Az utolsó tesztek futhatnak a Cybertruck kiszállításának megkezdése előtt

|

Elon Musk posztja és egy YouTube csatorna új, Fremont-ban készült drónvideója is erre utal.

Hirdetés

Sokadjára kerül már leírásra, hogy ezek tényleg az utolsó napok a Cybertuck kiszállításának megkezdése lőtt. Pedig minden jel arra utal, hogy ezek már tényleg a végső simítások, és a Tesla végre átlépi az új korszak küszöbét. Elon Musk maga is tett egy próbakört az egyik eladásra szánt járművel, amit , megtolva a kampányt, gyorsan ki is posztolt az X-re.

A múlt hónapban jelentette be a vállalat a prototípus elkészültét, és a gyártás megkezdését. Most a Tesla-vezér, minden egyéb kommentár nélkül, a cég eddigi legjobb termékének nevezte a pick-upot. A poszthoz egy jó minőségű képet is csatolt a techguru.

Hirdetés

A héten egy drónfelvétel is napvilágot látott, amin a Fremonti gyár területén tesztnek vetnek alá egy elkészült Cybertruck-ot. A tesztpályán köröket rovó autó jól láthatóan gyorsulásokat és egyenes vonalú haladást végez. Ezzel valószínűleg az akkumulátor teljesítményét, tartósságát, és üzemidejét vizsgálják. Ha ez így van, ezek minden bizonnyal a szállítás előtti utolsó tesztek.

Amit még érdemes megjegyezni, hogy az új termék egyelőre még nem kapta meg a kiszállításokhoz szükséges EPA (Environmental Protection Agency) energetikai tanúsítványt, de az utóbbi időben megszaporodott sajtó megjelenések arra utalhatnak, hogy már ennek a kiadása is a küszöbön van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)