Hirdetés

Ezek a rendőrök sosem láttak még Cybertruckokat, döbbenetüket világgá is kürtölték a Facebookon

|

A kaliforniai Buttonwilow-ba még nem jutott el a Tesla kisteherautók híre.

Hirdetés

Már jó pár éve annak, hogy Elon Musk bejelentette egy új, komolyabb igénybevételre szánt kisteherautó megalkotását a Tesla részéről. Végül aztán számos időpont változtatás után tényleg elkezdték a gyártás. Mindezt már több hete bejelentette a Tesla, de azóta sem telik el nap a pickupról készült híradások és privát bejegyzések nélkül a közösségi médiában.

De hiába jut minden napra egy Cybertruckkal kapcsolatos hír, még mindig van az Amerikai Egyesült Államoknak olyan szeglete, ahol eddig nem értesültek az emberek a piacvezető EV-gyártó kisteherautójának létezéséről.

Hirdetés

A Kalifornia állambeli kistelepülés, Buttonwillow autópálya-rendőrei legalábbis még biztosan nem hallottak a tisztán elektromos járműről, különben nem csináltak volna ügyet abból, hogy néhány trailer a haladt át a környékükön a minap Cybertruckokat szállítva.

A rend éber őrei az autópálya hozzájuk közel eső szakaszán az egyik ilyen autószállító járműről fényképet is készítettek és kitették a Facebook oldalukra az alábbi szöveggel:

"Ma reggel járőrözés közben... az egyik egységünk néhány furcsa teherautóval megrakott autószállítót vett észre, amelyek észak felé haladtak az 5-ös autópályán. Vajon mik lehetnek ezek? Hová tartanak?"

Szerencsére az oldal követői nem hagyták sokáig kétségek közt a kaliforniai rendfenntartókat, többen megírták a kommentek közt, hogy milyen járművek láthatók a képeken. Egyébként, ha ilyen felhorgadást eredményezett a futurisztikus pickupok látványa egy autószállítón, képzeljük el mi lesz, ha kikerülnek az utakra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)