Hirdetés

Kombi változatot ad ki a Volkswagen az új ID.7-ből

|

Az ID.7 Tourer a második MEB-alapú platformra épülő jármű, amiről most kiszivárgott néhány fotó.

Hirdetés

Augusztusban kezdték meg a németországi Emdenben az új Volkswagen ID.7 gyártását. A német autóipar egyik legjobban fejlődő vállalata még akkor megnyitotta a megrendeléseket a második globális MEB-alapú (modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció) EV-re az európai ügyfelek számára. Az elektromos szedán hatodikként csatlakozik a Volkswagen EV flottájához. 

A Volkswagen ID.7 kétféle változatban készül: a belépő szintű ID.7 Pro 56 995 eurós induló áron kapható, és akár 621 km-t is megtehetünk vele egy töltéssel. Az ID.7 Pro S még ebben az évben megjelenik, nagyobb, 86 kWh-s akkumulátorral, amely akár 700 kilométeres hatótávolságot is lehetővé tesz. 

Hirdetés

Most megjelentek az ID.7 kombi változatáról is az első képek. Az új Volkswagen ID.7 Tourer megtartja a szedán aerodinamikus karosszériáját, ami még az ID7-nél is jobb légellenállási értékkel büszkélkedhet. Ha tele a kocsi, akkor is 545 liternyi helyünk van a raktérben, de ezt akár meg is duplázhatjuk a hátsó üléssor lehajtásával. Ez az extra rakodótér jó szolgálatot tehet egy család kiszolgálása esetén, vagy hosszabb utazásokhoz is jól höhet.

Az ID.7 Tourer az ID.7-et követi majd az emdeni gyárban. Ez lesz a második MEB-alapú modell, amely itt készül. Az elektromos kombi jövőre jelenik meg Európában. A Volkswagen a bevezetéshez közelebbi időpontban közöl majd további részleteket, és várhatóan akkor lesznek majd hivatalos képek is az új járműről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)