Hirdetés

Obi-Wan Kenobi elektromos autóra cserélte a fénykardot

|

A Star Wars droidjai is megcsodálták a Jedi-mester által reklámozott járgányt.

Hirdetés

Még januárban írtuk meg, hogy mikor érkezik a Volkswagen legendás kisbuszának új generációs, elektromos hajtású változata, a VW ID. Buzz, múlt hét végén pedig egy vadonatúj reklám is megjelent a sokak által várt járműről.

Nem is akármilyen reklámfilmről van szó, a német márka ugyanis szövetségre lépett a Disney-vel. Az együttműködés apropója, hogy most pénteken, azaz május 27-én érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat első epizódja a Disney+-ra. Az új szériában ismét Ewan McGregor kelti életre Luke Skywalker egykori mesterét, azután, hogy kudarcot vallott Anakin Skywalker jedivé nevelésében.

Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik (Fotó: Volkswagen/YouTube)
Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik (Fotó: Volkswagen/YouTube)

Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik (Fotó: Volkswagen/YouTube)

A sorozatban a skót színész mellett visszatér Hayden Christensen is, kisebb szerepekben pedig olyan nevek tűnnek majd fel benne, mint a Szilícium-völgy című sitcommal ismertté vált Kumail Nanjiani vagy a Homeland-ból ismert Rupert Friend.

Hirdetés

Visszatérve a reklámfilmre, a Volkswagen ID. Buzz kisbusz legújabb szpotja ép az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatásán játszódik. Az egyik jelenet végén a "színészként" ott dolgozó R2-D2 kezdi el kíváncsian nézegetni a látványos formájú elektromos minibuszt, mire ott terem a folyamatosan tudálékoskodó társa C-3PO is.

A reklámból túl sok nem derül ki az autóról, de ez nem is igazán a célja, hiszen ez egy afféle iázsfilm. Ewan McGregor is nagyjából csak egy villanásra tűnik fel benne, ahogy elhajt a díszlet közepére állított Volkswagennel.

Mi azért egy picit bevállalósabbak lettünk volna és azt is megmutattuk volna, ahogy a reklámfilmben szintén feltűnő jawák a forgatáson használt generátorokkal próbálják feltölteni a VW ID. Buzz-t.

Ha az Obi-Wan Kenobi sorozat előtt felfrissítenéd a tudásodat a Jedi-mester életével kapcsolatban, ajánljuk testvérlapunk, a GameStar rendkívül alapos cikkét a témával kapcsolatban. Ewan McGregor egyébként néhány évvel ezelőtt elektromos motorokkal járta be Dél-Amerikát (a kísérői Rivian típusú elektromos terepjárókkal mentek utána).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)