Hirdetés

Újabb képek szivárogtak ki a készülő Cybertruckról

|

A Tesla várva várt pickupjáról készült lesifotókon a korábbiaknál jobban kivehető annak felépítése.

Hirdetés

Két Tesla Cybertruck csupasz vázáról készített és tett közzé fotókat titokban a cég texasi gyárában egy névtelen feltöltő, majd kicsivel később beijedve törölte is őket, de nem volt elég gyors.  A Cybertuck Tulajdonosok Klubja nevű wanabe fórum egy tagja lementette a képeket és továbbosztotta. A korábban kiszivárgott gyári videóhoz képest, annyiban más ez, hogy a járművet borító karosszéria elemek híjján jobban látszik annak felépítése, szerkezeti megoldásai.

Az Elon Musk által "exoskeletonnak" vagyis külső csontváznak nevezett építményen látszik, hogy több préselt lemez összeillesztése alkotja az alvázat. Ahogy arról már korábban beszámolt a cég is, több nagy ötvény együtteséből áll össze a váz.

Hirdetés

Azt még nem tudni, hogyan rögzítik ezeket az elemeket: ragasztással, csavarozással, vagy ezek kombinálásával. Az így elkészült alapra kerülnek majd feltehetőleg a külső karosszéria elemek, ami egy igen merev szerkezetet fog eredményezni.

Forrás: insideevs.com
Forrás: insideevs.com

Emiatt még nem tudni milyen problémákkal járhat egy esetleges baleset után  ezeknek az elemeknek a cseréje, de úgy tűnik a cég majd csak akkor szándékozik átmenni ezen a folyón, ha odaért. Hogy eddig milyen problémákat kellett kiküszöbölni a mérnöki munka során, arról itt olvashatnak.

Az óriási csomagtartóval, összkerékmeghajtással, adaptív lengéscsillapítóval és a legújabb Hardware 4 fedélzeti számítógéppel ellátott furgon leghamarabb szeptemberre fog elkészülni. Leendő vásárlói már tűkön ülve várják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)