Hirdetés

Az élményvezetéstől a fedélzeti kameráig: 10 ajándékötlet autósoknak

|

Szeretnél autómániás rokonodnak, barátodnak különleges ajándékkal örömet okozni vagy támogatnád abban, hogy profi sofőr váljon belőle?

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra az idei karácsonyig, de még nincs késő beszerezni az alábbi ajándékok bármelyikét, az autós ismerőseinknek. A minőségi fedélzeti kamerákat gyártó Mio összegyűjtött tíz autós ajándékötletet, amelyek között biztosan megtalálod azt, amivel elvarázsolhatod szeretteidet.

Élményvezetés és vezetéstechnikai-tréning

Ha családtagod vagy kedvesed imád vezetni, biztosan örömmel kipróbálna egy luxus sportautót. Lepd meg élményvezetéssel, hogy biztonságos körülmények között száguldozhasson álmai kocsijával. Ha pedig inkább arra lenne szüksége, hogy a valós vészhelyzetekben állja meg a helyét, fizesd be vezetéstechnikai tréningre! A Zöld Pálya a SPEEDWORLD szolgáltatását ajánlja.

A vezetéstechnikai tréningeken olyasmiket tanulhatnak meg a sofőrök, ami kimarad a hagyományos oktatásból (Fotó: Leskó Ádám)
A vezetéstechnikai tréningeken olyasmiket tanulhatnak meg a sofőrök, ami kimarad a hagyományos oktatásból (Fotó: Leskó Ádám)

Házhoz érkező autómosó

Akinek ajándékot keresel, sokat dolgozik, otthon is mindig elfoglalt, de szeretné, ha az autója szép tiszta lenne? Szuper meglepetés lesz neki a házhoz jövő autómosó! Amíg a kocsija az utcán parkol, addig a szolgáltató a külső-belső takarítást ökobarát tisztítószerrel elvégzi, így a környezetszennyezés miatt sem kell aggódnia.

Hirdetés

Kormányvédő és cipősarokvédő

Egyszerű, elegáns, színes, csillogó, vicces? Bármelyik is a szeretted stílusa, biztosan találsz olyan kormányvédőt, amit szívesen használna az autójában. A szilikonból készült cipősarokvédőt bármilyen lábbelire ráhúzhatja, így a vezetés nem teszi tönkre a cipője sarkát, de a gumiszőnyeget vagy a kárpitozást sem.

Mio menetrögzítő kamera

Ajándékozz biztonságot idén karácsonykor! A Mio™ fedélzeti kamerái rossz fényviszonyok között is kiváló képminőségben rögzítik az autó körüli eseményeket, a felvételek pedig később akár bizonyítékként is használhatók. Számos modellben található továbbá beépített WIFI, GPS, parkolásbiztonsági és egyéb vezetéstámogató funkciók.

Egyre többen használnak menetrögzítő kamerát (Fotó: Mio)
Egyre többen használnak menetrögzítő kamerát (Fotó: Mio)

Kaphatók duális, vagyis első és hátsó kamerát tartalmazó készülékek, a legtöbb modell esetében pedig hátsó kamerával egészítheted ki az ajándékba szánt készüléket. A Mio a belépő szinttől a csúcsminőségig kínálja a menetrögzítő kamerák széles választékát, könnyű lesz megtalálni a megfelelő darabot!

Masszírozó ülésbetét és illatosító

Ha nincs az autóban beépített masszírozó funkció, akkor jól jöhet az ülésre rátehető, többféle módon programozható masszírozó betét, ami akár az anyósülésen is használható. Az autós wellness pedig fokozható, ha egy különleges illatosítóval egészíted ki a csomagot.

Autós kesztyű és pulóver

Egy vérbeli sofőr nemcsak úgy vezet, mint a profik, hanem úgy is néz ki. Ajándékozz neki egy pár minőségi, bőr autós kesztyűt valamilyen menő színben, és egy hozzá passzoló autós mintájú pulóvert!

Autós ismerőseinknemk akár az utolsó pillanatban is könnyű karácsonyi ajándékot találni (Fotó: Unsplash/Sonny Mauricio)
Autós ismerőseinknemk akár az utolsó pillanatban is könnyű karácsonyi ajándékot találni (Fotó: Unsplash/Sonny Mauricio)

Saját márkás termékek

Ha szeretted egy autómárka nagy rajongója, nézz körül a márka üzletében, webshopjában, a legtöbbjük árul márkázott termékeket. Találsz itt például táskákat, bögréket, ruhákat, lábbeliket, öveket, órákat.

Autós könyv és magazin

Aki nem csak vezetni, de olvasni is szeret, annak remek karácsonyi meglepetés egy autós tematikájú könyv. Ez lehet egy híres versenyzőről szóló életrajz, egy fotókkal illusztrált album vagy egy izgalmas regény.

KRESZ-tanfolyam

Ha szeretted régóta vágyik rá, hogy végre megtanuljon vezetni, add meg neki a kezdő lökést, és fizesd be egy KRESZ-tanfolyamra! Amennyiben már van jogsija, de gyakran félve ül be a volán mögé, lepd meg néhány vezetési órával, ahol szakképzett oktató segítségével válhat gyakorlott sofőrré.

Makett autó

Autós rokonod, barátod szereti a kreatív tevékenységeket? Remek ajándék lesz neki egy méretarányos építhető modell, amit már a két ünnep között összerakhat. Legyen szó veterán, retro, luxus-, vagy sportautóról, biztosan megtalálod a neki való darabot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb zöld hírekről! Engedélyezd az értesítéseket és az elsők között olvashatod a legfrissebb cikkeinket e-mobilitás, okosváros és okosotthon témákban (hogy a többiről ne is beszéljünk! :)